Heidi in Seal poročne zaobljube obnovita vsako leto. Foto: Reuters
Heidi in Seal poročne zaobljube obnovita vsako leto. Foto: Reuters
Tori Spelling, Dean McDermott, Liam in Stella
Družinica Spelling/McDermott je še vedno srečna. Foto: EPA

V soboto sta se tako pred oltar spet podala manekenka Heidi Klum in pevec Seal ter igralca Tori Spelling in Dean McDermott, zaljubljena para pa sta si pred sorodniki in prijatelji znova obljubila večno zvestobo.

Heidi in Seal sta peto obletnico praznovala v Mehiki, poročne zaobljube pa sta obnovila ob sončnem zahodu na plaži Costa Careyes. Obreda se je letos udeležilo 80 gostov, ženske so kot neveste nosile belo, moški pa kot ženini črno. Lanska zabava je bila v retroslogu, letošnja pa v slogu romantične poroke na prostem, posebno vzdušje pa so pričarale na stotine sveč in belih rož.

Zvezdnika sta goste povabila v Mehiko za ves konec tedna, zabavati pa so se začeli že v petek zvečer, ko so vsi nastopili na karaokah. Ponosna starša treh otrok poročne zaobljube obnovita vsako leto, saj jima to ogromno pomeni. "Gre za spominjanje na trenutek, ko sva si izreka večno ljubezen in jo zdaj tako še krepiva," je dejala Heidi.

Obnovitev zaobljub namesto ločitve
Aprila so se pojavile govorice, da se je zakon zvezdnice serije Beverly Hills 90210 znašel v hudih težavah, Tori Spelling pa se je zdaj odločila dokazati nasprotno. Mož Dean McDermott ji je podaril čudovit diamantni prstan, ko sta v soboto zvečer obnovila poročne zaobljube v svoji hiši na Beverly Hillsu.

Tokrat so bili prisotni tudi sorodniki in prijatelji, za razliko od poročnega obreda pred štirimi leti, ko sta si večno zvestobo obljubila na plaži na Fidžiju. Bosa in sama, prisoten je bil le matičar. Zvezdnika imata dva otroka, 3-letnega Liama in 2-letno Stello.