Sofia Vergara je ena najbolje plačanih igralk v Hollywoodu. Foto: Reuters
Sofia Vergara je ena najbolje plačanih igralk v Hollywoodu. Foto: Reuters
Sofia Vergara in Joe Manganiello
Zakonca Sofia Vergara in Joe Manganiello. Foto: Reuters

V Kolumbiji rojena zvezdnica humoristične serije Sodobna družina se bo zapisala v zgodovino omenjene revije, saj je prva, ki je zanjo pozirala gola. Revija s Sofio v glavni vlogi bo izšla septembra, že prve fotografije, ki so obšle splet, pa so navdušile.

Čeprav je zvezdnica humoristične serije Sodobna družina sekssimbol, pa ni navajena golega poziranja. Ravno zato jo je predlog revije presenetil, še posebej, ker je v petem desetletju življenja. "Rekla sem agentu, da bom kmalu praznovala 45. rojstni dan, zato naj mi ne ponuja takšnih predlogov, ampak naj me pusti, da se postaram z dostojanstvom," se je pošalila.

Na koncu se je vseeno odločila, da sprejme izziv. "Imam 45 let. Čeprav bi želeli, v tej starosti, ne moremo biti popolni, to je naša resničnost."

Igralka, ki je znana po svojih oblinah, je priznala, da ne mara vadbe iz več razlogov, eden izmed njih so njene obline, po katerih je znana: "Želela bi biti bolj izklesana, ampak ko se rodiš z velikanskimi prsmi ... Imela sem jih že pri 13 letih, ko sem zanosila in rodila, pa so se še povečale."

Drugi razlog je pomanjkanje motivacije. Odkar je poročena z igralcem Joejem Manganiellom pa nima več izgovorov, da ne telovadi. Joe je namreč na njunem skupnem domu postavil telovadnico, kjer Sofia pod taktirko osebnega trenerja trenira trikrat do štirikrat na teden.

Za konec je povedala, da ni izklesana, ker niti ne stremi k temu, "da bi bila videti kot manekenke s popolnim telesom". "To preprosto zahteva preveč napora."

WAIT A MINUTE... #SofiaVergara HOT AF !!! And she is 45, we totally admire her #celebrities #gorgeous

A post shared by The Latest Celeb News (@famous.buzz) on Aug 2, 2017 at 6:51pm PDT