Veljala sta za zlati hollywoodski par. Foto: EPA
Veljala sta za zlati hollywoodski par. Foto: EPA
Dylan za GQ. Foto: GQ

Ameriški E! News poroča, da je Playboy s Hughom Hefnerjem na čelu 22-letni Dylan ponudil 150.000 ameriških dolarjev, da se pojavi na njihovi naslovnici.

Če bo Pennova sprejela ponudbo, se na fotografijah ne bo pojavila čisto razgaljena, fotografije naj bi tako kot pri jubilejni 60. izdaji revije, katere naslovnico je krasila legendarna Kate Moss, posnel modni fotograf.

Čeprav Dylan v modnem svetu žanje uspehe - pozirala je za Elle, GQ, W Magazine -, moda ni tisto, s čimer bi se rada ukvarjala: "Moda ni moja strast. Se tudi zabavam pri tem, ampak to počnem le, da bi plačala položnice. Pisanje, režiranje ... Kar koli za kamero je tisto, kar bi rada počela."

Dylan, ki je tudi zaščitni obraz ameriške modne znamke Gap, se v rumenem časopisju velikokrat znajde tudi zaradi svojih zvezdniških fantov. Nekaj časa so jo romantično povezovali z Robertom Pattinsonom, februarja letos pa naj bi se razšla z zvezdnikom Vampirjevih dnevnikov Stevenom R. McQueenom.

Robin z Benom, Sean s Charlize
Sean Penn in Robin Wright, ki sta veljala za zlati hollywoodski par, imata poleg Dylan Frances še sina Hopperja Jacka. Oba igralca sta sicer spet srečno zaljubljena - Robin se je s 14 let mlajšim kolegom Benom Fosterjem celo zaročila, Sean pa ne skriva več svoje ljubezni s kolegico Charlize Theron.