Idrisa Elbo so številni videli tudi kot novega Jamesa Bonda. Foto: EPA
Idrisa Elbo so številni videli tudi kot novega Jamesa Bonda. Foto: EPA

Namigovanja na te in one romance slavnih pogosto preplavijo tabloide, zvezdniki se nanje največkrat niti ne odzivajo, Elba pa se je odločil, da bo z najnovejšimi govoricami javno razčistil. 44-letni igralec je ta konec tedna stopil v ring v Londonu in tako debitiral kot kikboksar.

Zvezdnik televizijskih uspešnic The Wire in Luther namreč dela pri Discoveryjevem projektu, ki nosi naslov Idris Elba: Fighter, njegova preobrazba v profesionalnega borca pa bo v treh delih prikazana na začetku prihodnjega leta.

Utrinek z londonskega dvoboja je na Instagramu objavila tudi Madonna, sicer njegova dobra prijateljica, a tabloidi so pozneje poročali, da sta postala tudi precej več kot to.

Priče opisovale strasten večer
The Sun je namreč zapisal, da ga je slavna pevka po skoku v ring pripeljala na rojstnodnevno zabavo v eno izmed londonskih restavracij, in se skliceval na izjave prič, da tam nista mogla umakniti rok drug z drugega, strastno sta se poljubljala, popolnoma ne meneč se za okolico, nato pa tudi skupaj odšla.

Novica se je bliskovito razširila in eksplodirala tudi na družbenih omrežjih, zato se je nazadnje oglasil tudi glavni akter sam in na Twitterju zapisal: "Ali spim z Madonno? Ne, piz**ni ... ne verjemite napihovanju." Tako je dal vedeti, da govorice očitno le niso resnične.