Rihanna je skoraj pustila svoje oboževalce na cedilu. Foto: EPA
Rihanna je skoraj pustila svoje oboževalce na cedilu. Foto: EPA

Že ko so želeli obupati in zapustiti prizorišče, se je pevka le prikazala in doživela bučen sprejem.

"Hvala vsem, ki ste prišli in me počakali," je dejala pevka, ki je sinoči obiskala čikaško srednjo šolo. Med srednješolce se je podala, potem ko so zmagali na natečaju za dobrodelno udejstvovanje, ki ga je sponzorirala sama. RiRi, kakor jo ljubkovalno kličejo njeni oboževalci, je namreč pozvala šole, da njeno skladbo Diamonds uporabijo v videospotu, ki bo spodbujal dobrodelnost.

A 16 minut in nekaj nasmehov pozneje je pevka že sedela v svojem avtomobilu in mahala svojim gorečim oboževalcem v slovo. Kot je tvitnila še pred prihodom med gručo, kjer je bilo zbranih okoli 2.500 srednješolcev, so bile vsega krive razmere na cesti.

"Ta čikaški promet ne deluje," je zapisala na Twitterju, nato pa se ob prihodu na srednjo šolo sploh ni opravičila. Večina udeležencev pa je nato - po poročanju časopisa Chicago Tribune - ob ravnanju pevke le zmajevala z glavo.

Slab vtis je malo popravil njen predstavnik za stike z javnostjo po pogovoru z ravnateljem, ki je poslal na šolo še več vstopnic za njen večerni nastop v dvorani United Center.