Selma Blair je svojega sina za nekaj dni odpeljala na obisk k njegovemu očetu. Na poti nazaj pa se je zgodil incident. Foto: Reuters
Selma Blair je svojega sina za nekaj dni odpeljala na obisk k njegovemu očetu. Na poti nazaj pa se je zgodil incident. Foto: Reuters

43-letna igralka je svojega štiriletnega sina Arthurja Sainta ob dnevu očetov za nekaj dni odpeljala k njegovemu očetu Jasonu Bleicku v mehiško letovišče Cancun. Po koncu kratkih počitnic pa se je zapletlo - igralka si je menda med poletom iz Cancuna v Los Angeles privoščila kozarec vina, le malo po tem pa nenadoma bruhnila v jok, nato je začela kričati, na koncu pa momljati o grozotah, ki ji jih želi storiti "on", neznani moški.

"Opekel mi je moje intimne dele. Ne pusti mi ne piti ne jesti. Pretepa me. Strah me je. Ubil me bo," naj bi po poročanju revije People, ki se sklicuje na neimenovane vire na letalu, nepovezano momljala.

Našli zdravila na recept
Igralki sta na pomoč prihiteli dve medicinski sestri, ki sta bili na letalu. Najprej sta pregledali njeno torbo in osebne predmete ter našli stekleničko tablet na recept. Za kakšno zdravilo gre, ni znano, pri čemer People navaja, da se te tablete ne bi smele uživati skupaj z alkoholom. Letalsko osebje je igralko nato začasno pomirilo, pilot pa je že vnaprej obvestil pristojne na losangeleškem letališču, tako da so Blairovo z letala odpeljali naravnost v bolnišnico.

Njeni tiskovni predstavniki za zdaj o njenem zdravstvenem stanju še molčijo.