Charlene naj bi že leta trpela v zakonu s knezom Albertom. Foto: Reuters
Charlene naj bi že leta trpela v zakonu s knezom Albertom. Foto: Reuters

Kot kaže, je bil profil nekdanje olimpijske plavalke iz Južne Afrike @hshprincesscharlene bodisi izbrisan ali pa dezaktiviran, povezava pa vodi uporabnike do strani z obvestilom, da profil ni dostopen.

Charlene je na svojem osebnem Instagramu do zdaj redno delila utrinke tako iz zasebnega kot profesionalnega življenja, od novic o svojem delu do fotografij osemletnih dvojčkov, ki sta se ji rodila v zakonu z Albertom, princa Jacquesa in princese Gabrielle.

Je pa še vedno aktiven profil njene dobrodelne organizacije, Sklad monaške kneginje Charlene, posvečen učenju plavanja otrok.

Profil 45-letne kneginje je postal neaktiven zgolj nekaj dni po tem, ko so mediji poročali, da se je odselila iz palače, s 65-letnim Albertom pa se srečata zgolj “po dogovoru”.

Za dvojčka naj bi skrbela ločeno. Foto: EPA
Za dvojčka naj bi skrbela ločeno. Foto: EPA

Nekdanja vrhunska športnica naj bi poletje sicer preživela s svojim možem in otrokoma na jahti, a se nikdar ni vrnila domov v palačo. Poznavalci razmer na monaškem dvoru celo pravijo, da naj bi bila par zgolj na papirju, poroča francoski časopis Voici.

Neki dobro obveščeni vir pa je za nemški Bild povedal, da se par izmenjuje pri skrbi za otroka.

Govorice, da živita Charlene in Albert ločeno, so začele krožiti na začetku leta, ko se je ugibalo tudi, da se ločujeta, kar je predstavnik monaškega dvora sicer zanikal kot “povsem neutemeljena natolcevanja". So pa svetlolaso kneginjo marca opazili brez poročnega prstana.

Kljub poročilom par še vedno na zunaj deluje enoten, Albert pa je pred časom za svoj največji dosežek označil prav svojo družino. Albert je svoj zakon branil tudi leta 2021, ko je Charlene preživela več mesecev v rodni Južni Afriki, ker naj bi jo on varal. V času svoje odsotnosti je resneje zbolela, prestala več posegov in močno shujšala.

“Več kot šest mesecev ni mogla uživati trdne hrane zaradi vseh operacij, ki jih je prestala,” je povedal vir. “Lahko je uživala zgolj tekočine po slamici, zato je izgubila skoraj polovico svoje telesne teže.”

V tistem času je Albert zatrdil, da drastična sprememba ženinega videza ni povezana z njim ali njunim zakonom.