J. Lo rada potuje z mamo in partnerjem. Foto: EPA
J. Lo rada potuje z mamo in partnerjem. Foto: EPA

"Enkraten je. Je kot moj najboljši prijatelj. Njemu lahko povem vse, ko sem na tleh in ko sem vesela. Daje mi moralno podporo, neskončno ljubezen in podporo," je povedala J. Lo.

V intervjuju za omenjeno revijo je Jenny sicer govorila predvsem o svoji glasbeni karieri. Naporen urnik, ko skoraj vsak dan leti v drugo državo in dela več kot 16 ur na dan, bi lahko zamenjala za vlogo sodnice v oddaji Ameriški idol (za kar bi dobila več milijonov) ali pa za počitek na tropski plaži, vendar pa pevka pravi: "Sem pevka, plesalka, umetnica, igralka. To je tisto, kar naj bi počela. Zaradi tega sem boljši starš in boljša oseba."

Kljub napornemu urniku, še posebej v času turneje, in obilici asistentov, pa poskuša nekatere stvari postoriti sama: "Potrudi se, da je vse kar se da preprosto in lepo, saj je že moje življenje samo pa sebi drugačno. Tako sama pripravim kovčke, počešem otroka, izberem njune obleke ... To je tisto, kar dela naša življenja lepa."

Na poti jo poleg dvojčkov Emme in Maxa vedno spremljata Casper in njena mama, ki ji dajeta moralno podporo. Za dobro počutje pa skrbi tudi s strogo disciplino - ne pije, ne kadi, izogiba se soli in sladkorju ter poskuša spati osem ur na dan.

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj fotografij, ki jih je J. Lo v Turčiji posnela za revijo Harper's Bazaar.