Sean Hayes (desno) s svojim možem. Foto: Facebook Sean Hayes
Sean Hayes (desno) s svojim možem. Foto: Facebook Sean Hayes

Igralec, ki je nazadnje nastopil v CBS-jevi seriji The Millers, se je po osmih dolgih letih poročil z zaročencem, glasbenim producentom Scottom Icenoglejem. Veselo novico je igralec razkril na Facebooku: "Tukaj je fotografija mene in Scottyja z najine poroke prejšnji teden. Osem let sva potrebovala, ampak uspelo nam je."

44-letni zvezdnik je bil glede svojega zasebnega življenja zelo skrivnosten vse do leta 2010, ko je v intervjuju za revijo The Advocate javno priznal, da je gej. Povedal je, da obstaja oseba v njegovem življenju, ki jo ima zelo rad: "Svoj čas preživljam z nekom, ki mi zelo veliko pomeni. To je vse. Ne počnem veliko. Živim, kot da imam 85 let. Veliko sem tiho. Odlično je."

Igralec se je sicer v preteklosti močno upiral odgovorom na vprašanja glede svoje spolne usmerjenosti. "Zakaj bi šel po poti nekoga, ki je naredil toliko za gejevsko skupnost? To je bil moj argument. Kaj več še hočete od mene? Nikoli ni dovolj," se je Sean izgovarjal na vlogo Jacka v priljubljeni humoristični nanizanki.