Donnie in Jenny sta se spoznala marca, ko ga je gostila v svoji radijski oddaji. Foto: EPA
Donnie in Jenny sta se spoznala marca, ko ga je gostila v svoji radijski oddaji. Foto: EPA

Prvič sta se skupaj v javnosti pojavila na dobrodelnem dogodku prejšnji konec tedna.

40-letna svetlolaska je svojo prepoznavnost iz časov Playboya dobro unovčila v obliki igralske in voditeljske kariere, napisala pa je tudi več knjig o avtizmu.

Za to motnjo namreč trpi njen zdaj 11-letni sin Evan (rodil se ji je v zakonu z Johnom Malloryjem Asherjem) in McCarthyjeva je glasna aktivistka, ki je med drugim prepričana, da avtizem povzročajo cepiva. Številni strokovnjaki so njene trditve ovrgli, celo podvomili o tem, da je bila njenemu sinu postavljena prava diagnoza, in jo obtoževali škodljivega vpliva na javno mnenje zaradi podpiranja nepreverjenih teorij.

Leta 2005 je Jenny spoznala zvezdnika komedij Jima Carreyja, s katerim sta bila skupaj pet let. Lani je bila nekaj časa v razmerju z igralcem ameriškega nogometa Brianom Urlacherjem. S 44-letnim Wahlbergom, ki je po zatonu zasedbe New Kids On The Block tako kot njegov mlajši brat Mark (nekoč znan kot Marky Mark, zdaj pa uveljavljen igralec) sredi 90. zajadral v igralske vode, sta se začela sestajati julija, potem ko ga je marca gostila v svoji radijski oddaji.

Donnie ima iz prejšnjega zakona s Kim Fey dva sinova: 20-letnega Xavierja in 12-letnega Elijaha.