Zakonca bosta po poročanju ameriških medijev kmalu zibala. Foto: EPA
Zakonca bosta po poročanju ameriških medijev kmalu zibala. Foto: EPA

Us Weekly je potrditev prejel od nekaj virov, eden "bližnjih prijateljev" para pa je povedal, da vesele novice še nista delila z javnostjo iz preprostega razloga: "Trenutno v novici uživata sama."

Zvezdnikoma, ki sta oktobra praznovala drugo obletnico poroke, družina pomeni veliko, tako da sta novice o prihodu novega družinskega člana še kako vesela: "Vse, kar si želita, je srečen otrok."

Bielova je kmalu po vrnitvi z medenih tednov gostovala v oddaji Ellen DeGeneres, v kateri je povedala, da se v zakonu počuti čudovito. Tudi Justin je delil njene misli, ko se je ustavil pri Ellen nekaj mesecev pozneje: "Lepo je, ko se poročiš s svojim najboljšim prijateljem. To mi je zelo všeč."

Zvezdnika sta imela naporno delovno leto, Bielova je, ko ni snemala filmov, spremljala Justina na njegovi turneji 20/20 Experience.

Justin Timberlake in Jessica Biel sta si po petih letih skupne poti obljubila večno zvestobo leta 2012. Zasebni obred je potekal na jugu Italije v krogu družine in prijateljev. "Krasno je biti poročen," sta dejala takrat.

Predtem je bil pevec in igralec v zvezi z Britney Spears in Cameron Diaz, Bielova pa med drugim z Ryanom Reynoldsom in Chrisom Evansom.