Njuna zveza je veljala za trdno, zato je njun razhod marsikoga presenetil. Foto: EPA
Njuna zveza je veljala za trdno, zato je njun razhod marsikoga presenetil. Foto: EPA
Jenny McCarthy, Jane Carrey in Jim Carrey
Konec februarja je prvič postal dedek.

Še pred kratkim, ko je Jim postal prvič dedek (hči Jane iz prvega zakona je rodila dečka Jacksona Rileyja Santano), je Jenny razlagala, da bo Jim odličen dedek, ona pa super babica, saj ji je Jane kot hčerka.

Tudi za valentinovo ni nič kazalo, da bi v njuni zvezi škripalo. 48-letni komik je svoji Jenny na twitterju zapisal: Jenny, moja ljubezen. Ukradla si mi srce, mojo dušo in seveda vse, kar si našla v mojih hlačah. Igralec pa je najel tudi letalo, ki je na nebu izpisalo njuni imeni.

Hvaležna za skupna leta
Na presenečenje vseh pa je zdaj očitno zveze, ki so jo imeli vsi za trdno in spoštovano, konec. Igralec je to naznanil v torek na twitterju. "Hvaležen sem za vse čudovite trenutke, ki sva si jih delila. Želim ji le najboljše!" je še dodal.

Tudi 11 let mlajša Jenny je v spravljivem slogu zapisala, da je hvaležna za njuna skupna leta in da bo Jim za vedno zapisan v njenem srcu.

Dejavna na področju ozaveščanja o avtizmu
Ko sta se spoznala leta 2005, so zdravniki sedemletnemu sinu Jenny, Evanu, postavili diagnozo avtizem. Vse od takrat sta bila Jim in Jenny zelo dejavna na tem področju in velika zagovornika raziskav, ki trdijo, da avtizem povzroča cepljenje.

Evan je Jennyjin sin iz zveze z režiserjem in igralcem Johnom Asherjem. Nekdanje Playboyjevo dekle pa zdaj piše knjigo o razmerjih. Jima, ki je bil poročen dvakrat, smo na velikem platnu nazadnje videli v komediji Yes Man, ki je v blagajne prinesla 223 milijonov ameriških dolarjev.