Jenny, Jane in Jim se odlično razumejo. Foto:
Jenny, Jane in Jim se odlično razumejo. Foto:

22-letna Jane je rodila v petek v losangeleški porodnišnici. Jimov predstavnik za odnose z javnostmi je še pojasnil, da je deček zdrav in da tehta dobre tri kilograme. Dedek Jim je nad novico navdušen. Že v torek je na Twitterju objavil: "Nekaj čudovitega je za vogalom", v petek po prejemu novice pa le znova potrdil in svoj zapis "podkrepil" s smeški.

Poročila se je novembra lani
Jane se je novembra lani poročila z Alexom Santano, članom skupine Blood Money, sicer znanim pod imenom Nitro. Z glasbo se ukvarja tudi sama. Ima namreč svojo skupino The Jane Carrey Band.

Z mačeho se odlično razume
Svojo nosečnost je naznanila julija lani in Jim že takrat ni skrival navdušenja. "Zelo se veselim. Jane bo čudovita mama," je dejal. Z njim pa se je veselila tudi njegova zdajšnja partnerica Jenny McCarthy. "Čudovita babica bom. To je najboljša novica na svetu," je dejala 37-letna McCarthyjeva, ki se s svojo pastorko odlično razume in ji z veseljem tudi svetuje. "Z Jane imava enkraten odnos in zame je kot hčerka," je dejala.

Jane je hčerka iz prvega zakona
Jane se je sicer rodila v Jimovem prvem zakonu z Malliso Wormer, s katero sta bila poročena osem let, do leta 1995. Večkrat nagrajeni igralec, ki je znan zlasti po svojih vlogah v komedijah, se je nato poročil z Lauren Holly, vendar sta se že leta 1997 ločila. Zdaj pa je Jim že več let v zvezi z McCarthyjevo.