Justinova nova izbranka naj bi bila Olivia, znana tudi po vlogi v nadaljevanki Zdravnikova vest. Foto: EPA
Justinova nova izbranka naj bi bila Olivia, znana tudi po vlogi v nadaljevanki Zdravnikova vest. Foto: EPA

Igralca, ki trenutno skupaj snemata film Now, sta bila konec tedna opažena v klubu The Roxbury v Hollywoodu, kjer sta si nežnosti izmenjevala v VIP-prostoru. Čeprav sta bila v skupini prijateljev, med katerimi je bila tudi didžejka Samantha Ronson, nekdanje dekle razvpite Lindsay Lohan, sta imela oči menda le drug za drugega.

Tako 30-letni Justin kot 27-letna Olivia sta se pred kratkim razšla s svojima partnerjema: Justin je marca po štirih letih končal zvezo z Jessico Biel, Olivia pa je približno v istem času vložila prošnjo za ločitev od filmarja, glasbenika in sina italijanskega princa Taa Ruspolija, s katerim sta bila poročena osem let. Z Ruspolijem se je poročila, ko je imela le 19 let.

Kot je neki vir povedal za UsMagazine, je bilo v soboto v Roxburyju očitno, da sta mlada zvezdnika na zmenku, saj sta bila ves čas neločljiva. Po nekaj urah plesa in srkanja vodke sta se okrog enih ponoči na Justinovo željo premaknila na teraso, kjer so vrteli hiphop, nato pa okrog tretje ure zjutraj skupaj odšla.

Po njegovem razhodu z Jessico Biel so Justina številni povezovali z Milo Kunis, Olivii Wilde pa so tabloidi pripisovali romanco s kolegom Ryanom Goslingom.