V letu 2013 se jima bo pridružil nov družinski član. Foto: EPA
V letu 2013 se jima bo pridružil nov družinski član. Foto: EPA
Kim Kardashian
Natanko 72 dni je trajala poročna idila zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian in košarkarja Krisa Humphriesa. Foto: EPA
Kardashianovi
Najslavnejša ameriška "resničnostna" družina (no, že kar klan) Kardashian vsako leto svojim oboževalcem prek medijev pošlje prav posebno božično čestitko. Foto: Facebook Keeping Up With Kardashians

Kanye je na nedeljskem koncertu v Atlantic Cityju v nekem trenutku dejal, naj ustavijo glasbo in približno pettisočglavo množico pozval, naj glasno pozdravi njegovo nosečo izbranko, ki ga je spremljala iz občinstva.

Kmalu za Kanyem, ki je svetu prvi sporočil novico, da bo kmalu postal očka, sta se na družabnem omrežju Twitter oglasili tudi Kimini sestri, Kourtney in Khloe. Druga je tako tvitnila: "Zelo težko je varovati skrivnost, če imaš tako veliko družino! Še posebej, če si tako vznemirjen! Ljubezen je vse," Kourtney pa je dodala: "Želela sem vpiti na ves glas! Še en angelček se bo pridružil naši družini." Tudi bodoča babica Kris Jenner ni mogla skriti navdušenja: "Sem zelo srečno dekle! Oh, dojenček, dojenček!" Veselo novico je na Twitterju pokomentiral tudi Khloejin mož, NBA-košarkar Lamar Odom: "Navdušen in srečen sem za Kanyeja in mojo sestro! Nič ni bolj presunljivega kot prinesti življenje na ta svet."

Resničnostna zvezdnica, ki je z ameriškim raperjem v zvezi od marca, naj bi bila noseča približno tri mesece.

To bo prvi otrok tako za 35-letnega "porednega fanta ameriške glasbene scene" kot za tri leta mlajšo zvezdnico resničnostnih šovov, med katerima je romanca vzplamtela marca, le nekaj mesecev po tem, ko se je Kim bliskovito hitro ločila od košarkarja Krisa Humphriesa (ločitev še ni uradna).

Govorice o novem zvezdniškem parčku so se začele na začetku leta, ko sta se Kim in Kanye skupaj pojavila na premieri filma Igre lakote, da pa ameriška zvezdnika povezuje nekaj več kot le prijateljstvo, pa je raper pokazal s skladbo Theraflu, ki jo je posvetil Kim. V skladbi Kanye prizna, da se je v Kim zaljubil približno v istem času, ko se je ona zaljubila v Krisa Humphriesa. Na Westovo srečo se je Kimin zakon končal po le 72 dneh.

Ni lahko biti v koraku s Kardashianovimi
Celotna razširjena družina Kardashian (mama treh sester Kardashian, Kris Jenner, je drugič poročena z nekdanjim atletom Bruceom Jennerjem, njen prvi mož Robert Kardashian, najbolj znan kot branilec O. J-ja Simpsona v razvpitem procesu, je umrl leta 2003) nastopa v resničnostnem šovu Keeping Up with the Kardashians, predvajajo ga že od leta 2007.

Zaradi izjemnega uspeha so iz njega izšli tudi novi šovi s posameznimi člani "rodbine" v glavni vlogi: Kourtney and Khloé Take Miami, Kourtney and Kim Take New York in Khloé & Lamar (v njem gledalci spremljajo zakonske prigode najmlajše Kardashianove, Khloe, in njenega moža Lamarja Odoma).