Lani je dopolnila 40 let. Foto: Reuters
Lani je dopolnila 40 let. Foto: Reuters

Za Kate se je incident še dobro končal, saj proti njej niso vložili kazenske ovadbe, tudi aretirali je niso. Kaj natančno je Kate počela med Easyjetovim poletom iz Bodruma v Turčiji, sicer ni jasno. "Poklicali so nas, da bi kabinskemu osebju pomagali pri spremljanju potnice z letala. Potnica se je vedla neprimerno in je povzročala težave med poletom," so sporočili s policije.

Kate Moss se je v Turčiji udeležila zabave igralske kolegice Sadie Frost, ki bo kmalu dopolnila 50 let. V letoviškem mestu Bodrum je preživela ves teden in pogosto so jo videli med druženjem s prijatelji, privoščila pa si je tudi več lepotnih tretmajev.

Kdo ne pozna njenega obraza?
41-letna Britanka je že več kot 20 let eden najbolj znanih obrazov v svetu mode. Pri rosnih 14 letih jo je na newyorškem letališču JFK odkrila agentka modne agencije Storm Sarah Doukas, zaslovela pa je z oglasi za modno hišo Calvin Klein. Od takrat se je na modnih stezah po vsem svetu sprehajala v oblačilih praktično vseh najbolj znanih modnih hiš in se pojavila na ogromno naslovnicah revij.

Mossova sicer ni prva manekenka, ki je na letalu povzročala težave. Leta 2008 so na primer rumeni mediji poročali, da je letalska družba British Airways na seznam prepovedanih potnikov dala Naomi Campbell, ki se je z njimi zapletla v hud spor glede prtljage, zato jo je letalo na letališču Heathrow, ki bi moralo poleteti proti Los Angelesu, čakalo debelo uro.