Foto:
Foto:

29-letna plavolaska je pred dobrim tednom "zdravniško haljo" zamenjala za belo poročno obleko, ko sta z zaročencem, glasbenikom Joshem Kelleyjem, v letovišču Park City v Utahu še uradno potrdila svojo ljubezen.

S kom pa so v resničnem življenju poročeni preostali člani priljubljene nanizanke, Dr. McDreamy Patrick Dempsey, glavna junakinja Meredith Gray oz. Ellen Pompeo, Justin Chambers, Dr. McSteamy Eric Dane in Chyler Leigh?

Dr. Alex Karev - Justin Chambers ima z ženo Keisho že pet otrok: 10-letno Isabell, 8-letni dvojčici Myo in Kailo, 6-letno Evo in 5-letnega Jacksona. Romantični Chambers (v nanizanki je njegov lik vse prej kot romantičen) je skupaj z Keisho že 14 let.
Dr. McSteamy - Dr. Mark Sloan oz. Eric Dane svojo soprogo najbolj privlači v oprijetih kavbojkah in zgoraj brez. Verjamemo ji na besedo! Eric in Rebecca sta skupaj tri leta.
Chyler Leigh, ki v nanizanki igra Meredithino mlajšo sestro, je svojega moža Nathana Westa spoznala na snemanju nanizanke Sedma nebesa, ko ji je bilo komaj 20 let. Zdaj sta srečno poročena že pet let, imata pa dva otroka: 4-letnega Noaha in 15-mesečno Taelyn.