Tako Foxx kot Holmesova nista nikoli javno spregovorila o svojem odnosu. Foto: Reuters
Tako Foxx kot Holmesova nista nikoli javno spregovorila o svojem odnosu. Foto: Reuters
Prijateljevala sta že takrat, ko je bila Holmesova poročena s Cruisom. Foto: Reuters

Tako je bil pretekli konec tedna Foxx na snemanju filma Just Mercy, medtem ko so Holmesovo opazili v New Yorku. Čeprav nobeden izmed igralcev ni potrdil, da sta v zvezi, in že pet let skrivata svojo ljubezen pred javnostjo. Javnemu priznanju se je še najbolj približala 39-letna igralka, ko je njena predstavnica za stike z javnostjo zanikala zgodbo, da je par preklical poroko in da imata v razmerju "težave z zaupanjem". "Zgodba spletne strani Radar je stoodstotno neresnična," je dejala Leslijeva.

Da sta Foxx in Holmesova več kot prijatelja, se je začelo govoriti leta 2013, ko so njun ples na enem izmed dobrodelnih dogodkov v Hamptonsu v New Yorku ujeli v fotografski objektiv. Foxx je govorice takoj zanikal, Holmesova pa je molčala. Po poročanju portala E! Online govoric, da sta par, nista hotela potrditi tudi zaradi Toma Cruisa, nekdanjega moža Katie Holmes, ki je s Foxxom prijateljeval dolga leta. Foxx pa je vrsto let zanikal, da sta s Holmesovo kaj več kot prijatelja.

Leta 2016 je Claudia Jordan v podkastu Allegedly dejala, da je Foxx "zelo srečen" s Holmesovo. Toda nekdanja zvezdnica šova Real Housewives of Atlanta se je pozneje opravičila za izjavo in dejala, da so jo "napačno povzeli". Lani so par fotografirali, ko sta se držala za roke med sprehodom po plaži. Prav tako pa se je konec leta Holmesova udeležila praznovanja Foxxovega 50. rojstnega dne. "Zelo sta srečna," je dejal vir za E! News leta 2017 in dodal: "Lahko je in res sta zelo zaljubljena."

Od takrat pa sta z javnostjo delila zelo malo podrobnosti o svojem skupnem življenju. Na začetku leta sta delovala zelo prijateljsko na galaprireditvi pred podelitvijo grammyjev. Prav tako pa sta se poleti udeležila kar nekaj večerij v New Yorku.

Katie ima iz zakona s Tomom Cruisom sicer dvanajstletno hčerko Suri, Jamie pa ima dve hčeri, 24-letno Corinne Bishop in devetletno Annalise.