Avgusta je zdaj odraslo Frances Bean, ki se je številni spomnijo kot dojenčice, v objektiv ujel modni oblikovalec in fotograf Hedi Slimane. Foto: Hedi Slimane Diary
Avgusta je zdaj odraslo Frances Bean, ki se je številni spomnijo kot dojenčice, v objektiv ujel modni oblikovalec in fotograf Hedi Slimane. Foto: Hedi Slimane Diary
Isaiah Silva je bil vzgojen po strogih krščanskih načelih, a je pri 18-ih pretrgal vezi s svojo versko skupino. Foto: Facebook

Zdaj pa je 26-letni Silva, kitarist in pevec poprockzasedbe The Rambles, končno spregovoril o svojem odnosu z 19-letno Frances Bean Cobain.

Za revijo People je dejal: "Drug drugemu pomeniva vse. Najraje sva doma. Ne hodiva po klubih, ne boste naju videli, kako se iz njih vlečeva z Lindsay Lohan. Ostajava doma, bereva knjige in gledava Odbito družino."

Njegov kolega iz skupine, bobnar Mark Kuchell, ju je opisal kot "tiha in sramežljiva". Dodal je še, da sta krasen par in da Frances pride na večino njihovih koncertov. Prav na enem od njih, ki se je zgodil v kultnem losangeleškem lokalu Viper Room, so hčer Cobaina in Silvo opazili med izkazovanjem nežnosti.

Odraščal v strogi verski skupini
"Obožujem močne, inteligentne ženske z mnenjem," še dodaja Silva, ki je odraščal v verski skupini Zbor Božje cerkve, skupini, ki se osredinja na stroge krščanske vrednote in pričakuje Kristusov drugi prihod. "Ženske v skupini so bile popolnoma zatirane, jaz pa sem ženskam zelo naklonjen," pravi Silva, ki je pri 18 letih skupaj z družino pretrgal vezi z vero.

Kljub nenavadni življenjski zgodbi in konservativni vzgoji se je Silva bojeval za svojo individualnost, poslušal je punkglasbo, se učil igrati kitaro s prijatelji, vedno je nosil dolge lase in si jih barval. "Odrasti sem moral veliko hitreje, kot bi si želel. Veliko sem prestal. A zdaj sem popolnoma srečen," je še povedal za ameriški tabloid.