Zadnja slika Keshe na rdeči prepogi je bila posneta pred dobrim mesecem na podelitvi ameriških glasbenih nagrad, že takrat pa so se njeni oboževalci spraševali, kaj se dogaja z njihovo
Zadnja slika Keshe na rdeči prepogi je bila posneta pred dobrim mesecem na podelitvi ameriških glasbenih nagrad, že takrat pa so se njeni oboževalci spraševali, kaj se dogaja z njihovo "zbledelo" ljubljenko, ki so ji nekoč rekli tudi kraljica barv. Foto: EPA

"Sem goreča zagovornica tega, da moraš biti to, kar si in se imeti rad, vendar sem spoznala, da je v praksi to lahko precej težko," je 26-letnica priznala za revijo People.

"Naslednjih 30 dni ne bom dosegljiva, saj bom poskušala zdraviti svoje motnje hranjenja ... in se naučiti, kako naj se imam spet rada. Točno taka, kot sem," iskreno pripoveduje pevka, ki je sicer vegetarijanka, druge podrobnosti o njenih težavah s prehrano pa niso znane.

So pa ameriški tabloidi izbrskali nekatere njene starejše fotografije, ki kažejo, da je v zadnjem času izgubila kar nekaj kilogramov.

Kesha je pomoč poiskala na kliniki Timberline Knolls v Chicagu, kamor se je v preteklosti že obrnila tudi njena kolegica Demi Lovato.