Kevin Costner je znan kot dostopen in prav nič muhast zvezdnik (fotografija je nastala na smučarski tekmi v Schladmingu in ne v Beogradu). Foto: EPA
Kevin Costner je znan kot dostopen in prav nič muhast zvezdnik (fotografija je nastala na smučarski tekmi v Schladmingu in ne v Beogradu). Foto: EPA

Kot je zvezdnik za portal Blic povedal ob prihodu v Beograd, si je zaželel malo bolje spoznati mesto, zato se je s sodelavci pri filmu Three Days to Kill po snemanju v soboto odpravil na pojedino, nato pa večer oziroma noč na priporočilo prijateljev končal v klubu Plastic.

Brez kakršne koli napovedi ali rezervacije je Costner tja prispel okrog polnoči. Kot piše omenjeni portal, je bila v klubu že gneča, a je bil zvezdnik skromen, zahteval ni nikakršne posebne obravnave in se je pridružil gostom v eni izmed lož. Seveda ni ostal neopažen, zato so se mu številni "žurerji" približali in ga prosili za fotografijo, menda so prevladovale ženske. Vsem je ustregel z nasmehom na obrazu. Kot pravijo očividci, alkohola ni pil, je bil pa odlično razpoložen in je celo plesal. Iz kluba je odšel okrog dveh zjutraj, sončno nedeljsko jutro pa je izkoristil za sprehod po mestu. Najbolj je užival na Kalemegdanu in v pogledu s trdnjave.

Z letališča Nikole Tesle je zvezdnik zgodaj popoldne odletel v München, člani ekipe akcijskega filma v režiji McG-ja - v igralski zasedbi sta poleg drugih še Amber Heard in Hailee Steinfeld - pa v Beogradu ostajajo, saj bodo v hotelu Jugoslavija snemali do srede. Nato se bodo preselili v Pariz.