Slavljenec v družbi žene in navijačic. Foto: Instagram
Slavljenec v družbi žene in navijačic. Foto: Instagram
Kanye West
Kako se je končal obračun med Vzhodom in Zahodom, ni znano. Foto: Instagram

Kot pozorna žena mu je Kim, ki je nedavno razkrila, da je drugič noseča, v svojem velikopoteznem slogu pripravila presenečenje. Vsak korak je po svoji stari navadi tudi skrbno fotografirala in objavila na družbenih omrežjih - od tega, da mu je čez oči dala prevezo, do tega, da se je limuzina ustavila pred znamenito dvorano v Los Angelesu, Staples Center.

Presenečenj takrat še ni bilo konec. Prikazali so se Kanyejevi prijatelji, ki so se razdelili v dve ekipi - zahodno, v kateri je bil svojemu priimku primerno tudi Kanye (njegov priimek West je tudi ime za zahod), in vzhodno, Kim pa jim je razdelila košarkarske drese. Tako so se kot zvezdniki Los Angeles Lakersov zapodili po igrišču in si, sicer pred praznimi tribunami, privoščili košarkarsko tekmo. Nekdo pa vseeno ni manjkal - navijačice Jezernikov, ki so navijale za obe ekipi amaterjev, nato pa tudi zavzeto pozirale s slavljencem.

Med povabljenci je bilo tudi nekaj znanih obrazov, med njimi Justin Bieber in John Legend, Kim pa sta se v dvorani pridružili tudi sestra Khloe in polsestra Kylie.

"Imaš zlato srce!"
Pred tem je 34-letna Kim, ki ima s Kanyejem že hčer North, čez nekaj mesecev pa bo znova postala mama, svojo ljubezen do moža izlila tako, da je na družbenih omrežjih objavila fotografijo njune lanske poroke v Italiji, zraven pa zapisala: "Si najbolj čudovit oče in mož! Vsak dan me navdihuješ! Vse moje sanje si spremenil v resničnost, neverjetno je biti ob tebi in biti priča vsemu, kar se dogaja! Imaš zlato srce! Imej najboljši rojstni dan vseh časov!"