Deklico sta Kim in Kanye poimenovala North West (gre za besedno igro, v slovenskem prevodu ime in priimek skupaj pomenita severozahod). Foto: Kris Jenner Show
Deklico sta Kim in Kanye poimenovala North West (gre za besedno igro, v slovenskem prevodu ime in priimek skupaj pomenita severozahod). Foto: Kris Jenner Show
Kim Kardashian in Kanye West
Kim in Kanye sta junija postala starša. Foto: EPA

"Da ustaviva ves hrup, sem pomislil, da bi bilo resnično 'kul', če bi North predstavila v finalni oddaji njene babice," je novopečeni očka dejal v zadnji oddaji Kris Jenner Show. Fotografijo je posnel West, malčico pa v rokah drži njena mamica.

"Oh, kako prisrčna je, kaj misliš, komu je podobna," je vprašala raznežena Kris Jenner svojega zeta v oddaji, on pa ji je z nasmeškom odgovoril: "Upam, da bo postajala vse bolj podobna svoji mamici." Ponosna babica je dodala svojo oceno: "Meni se zdi, da ima nekaj od obeh, pravzaprav je čudežna kombinacija Kim in Kanyjeja."

North West ni "na prodaj"
Kanye je v oddaji, ki ga vodi njegova tašča, zatrdil tudi, da s Kim kljub številnim ponudbam ne nameravata po vzoru drugih zvezdnikov prodati fotografij kakšnemu izmed časopisov, čeprav ti nudijo milijonske honorarje. Glavno besedo pri tej odločitvi naj bi imel prav raper, ki želi svojo hčerkico čim bolj zaščititi pred radovednimi očmi javnosti.

Med intervjujem je West pokazal tudi svojo ljubezen do Kim: "Ona je moja sreča, v moje življenje je prinesla novo radost."

36-letni raper je spregovoril tudi o smrti svoje matere Donde West, dejal je, da se je včasih počutil brezupno, da pa je njegova nova družina spremenila njegov pogled na svet: "Počutil sem se, kot da nimam za kaj živeti, zdaj pa imam dve resnično posebni osebi, celo družino, ves svet, in nov smisel življenja."