Mnogi se sprašujejo, kaj je Kirsten sploh videla na Johnnyju. Rockerjem se je pač težko upreti ... Foto:
Mnogi se sprašujejo, kaj je Kirsten sploh videla na Johnnyju. Rockerjem se je pač težko upreti ... Foto:

Pevec skupine Razorlight je za britanski tabloid Daily Mirror razkril, zakaj se zveza s hollywoodsko lepotico, s katero sta bila par od marca in sta nekaj časa tudi skupaj živela v njenem najetem domovanju v severnem Londonu, ni izšla: "Imava različna življenjska sloga. Konec je. Ona verjame v enakost, da bi moral tudi moški pomagati pri gospodinjskih opravilih. Vse lepo in prav, a jaz sem nemaren, rad popravljam motorje. Ni mogla prenašati vonja postanih cigaret, piva in kebabov v njeni lepi dnevni sobi. Ne morem reči, da je ne razumem."

Odhajal spat, ko je ona vstajala
Borrell je dodal še, da je zadnje čase res zelo zaposlen s snemanjem novega albuma in je prihajal domov zgodaj zjutraj, ko je Kirsten že odhajala na snemanje. On je pač nočna ptica, ona pa vstaja zgodaj, je povzel in povedal, da je Kirsten "res kul punca, ki ima rada London in Britanijo". A pač nista bila za skupaj.

Najverjetneje bi se tudi večina zunanjih opazovalcev strinjala, da se je Kirsten, ki se je nekoč sestajala s hollywoodskim lepotcem Jakom Gyllenhaalom, odločila pravilno.