Se strinjate z njunimi nasveti? Foto: EPA
Se strinjate z njunimi nasveti? Foto: EPA

"Ko imaš nekaj krasnega, ne smeš tega vzeti za samoumevno," meni 29-letna pevka in dodaja: "Midva se trudiva, da temu nameniva veliko pozornosti in ljubezni."

Mladoporočenca sta za revijo People razkrila nekaj pravil, ki se jih sama držita in ki prispevajo k temu, da se bolje razumeta.

Vzameta si čas drug za drugega
"Nikoli nisva ločena več kot dva tedna," je razkrila Avril, kar pomeni, da se bo svojemu izbrancu in skupini Nickelback pridružila na turneji po Južni Afriki in Evropi, Kroeger pa bo svoji ženi delal družbo med promocijo njenega novega albuma. "Chad me podpira in potuje z mano, kar mi veliko pomeni. Tega prej nisem imela," je še dejala kanadska zvezdnica.

Nič popivanja, nič zabav
"Kadar sva ločena, ne pijeva. Tudi če sva ločena več tednov," je priznal 38-letni glasbenik in dodal, da se mu zdi to odgovorno, saj želita ohraniti, kar imata. Prav tako Kanadčana ne zahajata v klube, kadar nista skupaj. "Ne želiva iti ven in iskati težav. Ne želim biti v Evropi in spraševati Avril, kje je. Tako nama ni treba skrbeti glede tega," je povedal Chad.

Uživata v majhnih stvareh
Glasbenika sta priznala, da najbolj uživata, ko sta skupaj doma in jima ni treba ničesar početi. "Resnična sreča za naju je, ko sva skupaj in v najini postelji. Hrepenim po tem, da se stisnem k njej in si skupaj ogledava film," je dejal Kroeger. Lavignova pa pravi: "Po najinih medenih tednih sva si dejala, zdaj pa pojdiva domov in bodiva zakonca. Najin dopust je najin dom, prav zares."