Poljubčki so preteklost - a le začasno? Foto:
Poljubčki so preteklost - a le začasno? Foto:
Taylor Swift
Taylor je v tem letu zablestela v polnem sijaju. Foto: EPA

Ona je 20-letna kantrizvezdnica, za katero je izredno uspešno leto, saj je postala Billboardova izvajalka leta in pobrala tudi pet ameriških glasbenih nagrad, poleg tega pa je sijala še s svojim videzom, on pa 17-letni igralec, ki je v drugem delu najstniške sage Somrak, Mlada luna, upodobil volkodlaka in privabljal poglede predvsem s svojim stasom - za vlogo je namreč pridobil skoraj 15 kilogramov.

Parček se je spoznal na snemanju romantične komedije Valentine's Day (Valentinovo) in Taylor naj bi se takrat v soigralko zaljubil na prvi pogled in se po besedah njegovega prijatelja "kar naprej nasmihal, ko ga je kdo povprašal o njiju". Nato so ju paparaci večkrat ujeli skupaj, a vedno sta bila precej sramežljiva.

Taylor ves čas "lovil" Taylor
A po treh mesecih je idile konec. Po poročanju ameriške revije Us Magazine sta se odločila iti vsak svojo pot, "ker se zveza ni razvijala, zato sta se odločila, da bosta raje postala prijatelja". A glavni razlog za propad najstniške zaljubljenosti naj bi se skrival v tem, da je on imel mnogo raje njo, kot ona njega, kar se je pokazalo tudi v sredini meseca, ko je črnolasec naredil dolgo pot do Nashvilla, da bi bil z njo za njen rojstni dan.

"Zanjo bi naredil vse. Ves čas se je trudil, da bi čim več časa preživela skupaj, in kar naprej 'capljal' za njo. Ona pa se je zelo malokrat potrudila, da bi sedla na letalo in ga razveselila z obiskom," je povedal pevkin prijatelj. Taylor je sicer nepoboljšljiv romantik, ki si želi v ljubezni vse to, kar prepeva v svojih pesmih.

Kljub razhodu pa ameriški mediji cinično ugibajo, ali se Taylor in Taylor ne bosta morda "čudežno" spet našla in odkrila ljubezni februarja, ko bo na velika platna prišel njun skupni film ...