Carpenterjeva in Hall ostajata soigralca v priljubljeni seriji Dexter. Foto: EPA
Carpenterjeva in Hall ostajata soigralca v priljubljeni seriji Dexter. Foto: EPA
Vanessa in Zac sta bila neločljiv par. Foto: EPA

31-letna Carpenterjeva in osem let starejši Hall v priljubljeni seriji o serijskem morilcu igrata sestro in brata.
"Potem ko sta že nekaj časa živela ločeno, sta Jennifer Carpenter in Michael C. Hall vložila zahtevo za ločitev," sta v izjavi za javnost sporočila njuna predstavnika.
Novica prihaja le dan zatem, ko se je Carpenterjeva udeležila zabave ob koncu pete sezone Dexterja brez Halla, poroča Access Hollywood. Igralka je stala Hallu ob strani, ko se je ta letos boril z rakom. Poročila sta se za silvestrovo leta 2009.
Carpenterjeva je še pred kratkim za revijo People razlagala, da je njen mož "najbolj seksi moški na svetu". "Je eden najboljših, kar jih je. Je neverjeten talent, in če si kdo zasluži hvalo, je to on," je dejala.
Srednješolska zaljubljenca
Po štirih letih pa je razpadel tudi eden izmed zlatih parov mladega Hollywooda - 23-letni Zac Efron in 22-letna Vanessa Hudgens sta se razšla. "100-odstotno ostajata dobra prijatelja," je za revijo People zatrdil neki znanec mladih zvezdnikov Srednješolskega muzikala.

Nekdanja zaljubljenca sta večkrat povedala, da sta začutila takojšnjo povezavo, ko sta se spoznala leta 2005 na snemanju omenjenega filma. "Mislim, da drug drugega navdihujeva," je povedala Vanessa za eno izmed letošnjih številk revije Glamour. "Obožujem to, da imam nekoga, s katerim lahko skupaj rasteva."