Scotta so prek družbenih omrežij sledilci že zasuli z žaljivimi komentarji, da naj ne bo takšen pra*** in naj se vrne k družini. Foto: AP
Scotta so prek družbenih omrežij sledilci že zasuli z žaljivimi komentarji, da naj ne bo takšen pra*** in naj se vrne k družini. Foto: AP

Kourtney, najstarejša izmed sester Kardashian, je ameriški dan neodvisnosti praznovala sama s svojimi tremi otroki. Njen dolgoletni partner Scott pa se je medtem zabaval v Monaku in na jugu Francije, kjer mu je družbo delala tudi stilistka Chloe Bartoli.

Disick je sicer znan po tem, da obožuje zabave, obiskoval pa je tudi že kliniko za odvajanje od alkohola. S Kourtney sta tako imela v zvezi veliko vzponov in padcev, a sta vse prepreke do zdaj uspešno prebrodila.

Poročila se nista nikoli, čeprav je Scott svojo (nekdanjo) izbranko nameraval zaprositi za roko, a je Kourtney takrat dejala: "Če se imava zdaj tako dobro, zakaj bi to želela spremeniti?" Tako se zaroka ni nikoli zgodila. So se jima pa v devetletnem razmerju rodili trije otroci - dva sinova Mason in Reign ter hčerka Penelope.

31-letni Scott in 36-letna Kourtney sta se zadnje čase pogosto prepirala, saj se je on želel zabavati, ona pa je želela, da bi več časa posvečal družini. Tako je Disick zaradi "pritiska" odšel na dopust. Pred dnevi so v javnost prišle fotografije, ki so razkrile, da mu na počitnicah dela družbo Chloe, s katero je imel razmerje že v preteklosti. Ko je Disick izvedel, da so ju zalotili paparaci, naj bi se napil z vinom in se sporekel s Chloe, poroča Us Weekly.

Kourtney se zaradi fotografij počuti osramočeno in pravi, da noče imeti več opravka s Scottom, pravi vir blizu para, a kljub temu meni, da se bosta zvezdnika kmalu spet pobotala, kot se je to zgodilo že v preteklosti. "Spet bosta skupaj, zaradi otrok in tudi zaradi resničnostnega šova," je povedal vir. Člani družine Kardashian zadeve sicer še niso komentirali.