Ryan je bil pet let, med letoma 2002 in 2007, v zvezi s kanadsko pevko Alanis Morissette, s katero sta bila že zaročena. A njuna zveza se je končala, kmalu nato pa se je Ryan zaljubil v Scarlett ... Foto: EPA
Ryan je bil pet let, med letoma 2002 in 2007, v zvezi s kanadsko pevko Alanis Morissette, s katero sta bila že zaročena. A njuna zveza se je končala, kmalu nato pa se je Ryan zaljubil v Scarlett ... Foto: EPA
Ryan Reynolds in Scarlett Johansson
... s katero sta se po komaj letu že zaročila. Poroka je potekala v Ryanovi Britanski Kolumbiji 27. septembra leta 2008. Na njej ni bilo medijev, le njuni družini in prijatelji. Foto: EPA

"No, krasno. Zdaj me bo pa do konca življenja spremljal ta naslov, moji družini ste dali odličen material, da me bo kar naprej izzivala. Si že predstavljam, kaj bom moral poslušati, ko bom prišel domov: 'Najbolj seksi moški na svetu, odnesi smeti!'," se je 34-letni kanadski igralec odzval na novico, da ga je revija People letos izbrala za najprivlačnejšega moškega na svetu.

Ryan in njegova žena, prelestna plavolaska Scarlett Johansson, sta se v vsega nekaj dneh "okitila" vsak s svojim nazivom najlepšega. Scarlett je namreč revija GQ izbrala za "dekle leta" (potem ko je po izboru revije Esquire leta 2006 že postala tudi "najbolj seksi živeča ženska na svetu"), Ryan pa se je zdaj na presenečenje mnogih znašel prav na vrhu seznama najlepših moških.

Lepi spomini na rodno Kanado
Temnolasi postavni Kanadčan, ki je lani osvajal množice ob Sandri Bullock v romantični komediji Snubitev, prihodnje leto pa se bo pojavil v filmu Green Lantern, je znan po tem, da ga slava in denar nista spremenila. Ohranja smisel za humor in z nogama trdno stoji na tleh. "Ponoči rad spim gol, saj si, če kdo morebiti vlomi v mojo hišo, ne predstavljam bolj strašnega prizora, kot je ta, da se ti začne približevati gol, ogromen možak," je dejal Ryan, ki s ponosom in ljubeznijo govori o rojstni Kanadi, v kateri je odraščal kot najmlajši izmed štirih sinov.

Peoplov seznam najprivlačnejših zvezdnikov ima dolgo tradicijo, saj so ga letos sestavili že 25. V prejšnjih letih so se s tem naslovom med drugimi že pohvalili najbolj opevani lepotci, kot so Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney, Richard Gere, Mel Gibson in Matt Damon.

"Popoln komplet"
"Tako je privlačen in hkrati zabaven. Ryan je tako rekoč popoln komplet in mislim, da so prav to iskali pri Peoplu," je nad letošnjim izborom navdušena tudi resničnostna zvezdnica Kim Kardashian, urednica revije Julie Jordan pa je lestvico razložila z besedami: "Ryan premore tisto nekaj, česar ni mogoče opisati z besedami. Poleg tega je samokritičen, ima čudovito telo in poročen je s krasno Scarlett. Pri izboru pa ne gledamo le na videz. Želimo najti zvezdnika, ki ima poleg tega tudi dobro srce."

Kdo vse se je še znašel na letošnji lestvici, si oglejte spodaj.