Lady Gaga si želi, da bi ljudje pustili Miley Cyrus pri miru. Foto: EPA
Lady Gaga si želi, da bi ljudje pustili Miley Cyrus pri miru. Foto: EPA
Lady Gaga
Pevka pa je znova spregovorila o svoji naklonjenosti nežnejšemu spolu. Foto: Reuters

"To je popglasba," je bila odločna Gaga v pogovoru z Andyjem Cohenom v oddaji Watch What Happens Live in dodala: "Vsi so upravičeni do svojega umetniškega izraza, in če imate težavo s tem, samo zamenjajte program." Pevka predvsem ne razume, kako so lahko ljudje tako sovražni do Cyrusove.

"Ne razumem te nujne potrebe po sovraženju stvari ves čas. Kaj? Stara je 20 let. Če kaj, ji dajem pohvalo. Odrašča pred vsem svetom in mogoče ni tako zadovoljna s stvarmi, ki jih je počela v mlajših letih, in zato želi biti svobodna - zato ji pustite, da dela, kar želi," je bila še ostra Gaga.

Gagina naklonjenost dekletom
Pevka, ki dviguje prah predvsem s svojo prezenco, je hkrati spregovorila tudi o svojem zasebnem življenju. "Rada imam dekleta," je dejala 27-letnica in dodala: "To sem že v preteklosti povedala in vem, da ljudje mislijo, da govorim stvari samo zaradi dejavnika šokiranja, ampak dejansko imam rada p***, odvisno pa je, katera je."

Podobno pa - kot je dodala - čuti do fantov. "Rada imam lezbijke, ker so drznejše od moških, ko beseda nanese na osvajanje. To mi je res všeč. In šele, ko sem srečala fanta, ki je naredil tako močni vtis name kot lezbijka, sem se zaljubila," je še dodala v intervjuju. Lady Gaga je sicer že dve leti v zvezi s postavnim igralcem iz serije Chicago Fire Taylorjem Kinneyjem.