Lepa Brena je svojim oboževalcem sporočila, da je vse v redu, kot
Lepa Brena je svojim oboževalcem sporočila, da je vse v redu, kot "dokaz" je priložila fotografijo. Foto: Facebook Lepa Brena
Lepa Brena v Ljubljani, Gospodarsko razstavišče, 12. 4. 2014
Vsi njeni nastopi so do nadaljnjega odpovedani. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Ena največjih estradnic na Balkanu bi morala ta petek in soboto nastopiti v Makarski, a so oba razprodana koncerta odpovedali. Pevko, ki so jo prepeljali v bolnišnico v Lovranu blizu Opatije, čaka operacija, zdravniki pa bodo zaradi pevkinih zdravstvenih težav v preteklosti (imela je trombozo) počakali do jutri, ko se bodo odločili, kdaj bo operacija sploh izvedena.

Ob pevki so njen mož nekdanji teniški as Slobodan Boba Živojinović kot tudi njuna sinova Stefan in Viktor.

Družina Živojinović se je na Facebooku zahvalila tako zaposlenim v bolnišnici kot tudi prijateljem, družini in tudi medijem za skrb za pevkino zdravstveno stanje. Obenem so zaprosili, naj spoštujejo njihovo zasebnost, da bo Brena po okrevanju tako kot vedno rade volje odgovarjala na vsa novinarska vprašanja.

"Nesreča se je zgodila zjutraj v hotelu v Novem Vinodolskem, ko je Lepa Brena šla na zajtrk. V nekem trenutku ji je v japonkah spodrsnilo, pri tem se je zataknila ob palico sončnika, zaradi česar je izgubila ravnotežje, kar je povzročilo padec," je pevkina ekipa sporočila prek Facebooka in dodala, da je skušala padec ublažiti z dlanmi, ampak da je bil pristanek na betonski plošči prehud.

Hrvaška tiskovna agencija Hina pa poroča, da bo več informacij o njenem zdravstvenem stanju podal kirurg, ki je obenem pozval medije, naj upoštevajo, da pevka doživlja težke trenutke.