Foto:
Foto:
Lindsay Lohan
Tvit Lohanove, ki so mu verjeli številni. Foto: Twitter

"1. april. Kje je vaš smisel za humor?" je razvpita zvezdnica pred nekaj minutami nazadnje le objavila na svojem Twitterju.

Objavi o nosečnosti so namreč nasedli številni, saj je Lohanova to sicer res zapisala 1. aprila, vendar zelo pozno zvečer po kalifornijskem času, ko sta bili Evropa in vzhodna obala ZDA že v "navadnem" torkovem dnevu.

Njen tvit o nosečnosti je naletel na velik odziv, saj je bil posredovan več kot 18.000-krat, skoraj 7.000-krat pa je bil dodan med priljubljene. A pod njim so se zvrstili številni ne tako zelo prijazni komentarji, saj številni 26-letne igralke ne vidijo v vlogi matere.

Težave z mamili, alkoholom in aretacijami
Lindsay se namreč že vrsto let bori z alkoholom, mamili in prihaja v navzkrižje z zakonom. V svoji kartoteki ima že celo kopico prekrškov in kazni, med drugim tudi dve aretaciji zaradi vožnje pod vplivom alkohola, krajo, uživanje opojnih substanc in tako naprej.

Igralka se je na losangeleških sodiščih pojavila že najmanj 20-krat. Šestkrat je že kršila pogojni izpust, obsojena je že bila na skupno devet mesecev zaporne kazni, a je za rešetkami dejansko preživela dva tedna. Poleg tega je bila 35 dni v hišnem priporu, oddelala pa je tudi 67 ur družbenokoristnega dela v bližnji mrtvašnici.

V kratkem se bo pri 26 letih že šestič odpravila na kliniko za zdravljenje odvisnosti od mamil in alkohola - od januarja leta 2007 je v petih različnih klinikah skupno preživela že 250 dni.