Na prireditvi Met Gala je razmišljala, da bi suhicam ponudila kakšen hamburger, je povedala. Foto: Reuters
Na prireditvi Met Gala je razmišljala, da bi suhicam ponudila kakšen hamburger, je povedala. Foto: Reuters

Nazadnje se ji je to zgodilo lanskega maja, ko se je udeležila prireditve Met Gala v Metropolitanskem muzeju v New Yorku. "Težko je biti na dogodkih, kjer ženske tehtajo pol toliko kot ti," je priznala 29-letna športnica za revijo SELF. Dejala pa je tudi, da tem dekletom vseeno ne zavida, saj čeprav so suhe, nimajo izklesane postave: "Imajo več celulita kot večina ljudi."

Smučarka je sklenila, da je v bistvu zadovoljna s svojim telesom - kot pravi: "Seksi in lepo je, če si močen." Zato je tudi brez sramu pozirala za omenjeno revijo, tako v smučarskem kombinezonu kot v kopalkah z vzorcem ameriške zastave. V promocijskem videu, ki si ga lahko ogledate spodaj, je Lindsey razkrila tudi, da se počuti privlačno ne glede na to, kaj ima oblečeno: "Pomembna je le samozavest in da si to, kar si."

Zvezdnica pa je trenutno bolj kot s svojim videzom obremenjena s svojim kolenom. Zaradi poškodbe kolena namreč ne bo nastopila na olimpijskih igrah v Sočiju, čeprav si je tega zelo želela. Poleg njenega novega prijatelja, devetmesečnega kužka, jo tolaži tudi njen partner Tiger Woods, za katerega najde le dobre besede. "Pomagal mi je, da sem bila med rehabilitacijo potrpežljiva," je dejala smučarka in razložila, da se je Tiger potrpežljivosti naučil z golfom, saj en turnir traja kar štiri dni, v enem dnevu pa morajo zadeti 18 lukenj. "Ne vem, kaj se je on naučil od mene, če sem iskrena. Ampak drug drugega ženeva naprej in si pomagava v težkih časih," je še dodala.