Igralca se redno uvrščata na sezname najlepših zvezdnikov. Foto: EPA
Igralca se redno uvrščata na sezname najlepših zvezdnikov. Foto: EPA

Neimenovani vir je za ameriški Us Weekly razkril, da sta se igralca pred šestimi meseci za kratek čas razšla, čeprav sta se kmalu pomirila, pa je njuna zveza vse od takrat na zelo trhlih temeljih.

"On zna biti muhast, ona pa je negotova in ljubosumna," pojasnjuje razmerje med 32-letnim Ryanom in sedem let starejšo Evo njun "bližnji" prijatelj in dodaja: "Vidi sporočilo s kakšne neznane številke in takoj pomisli, da si dopisuje z drugimi ženskami."

Igralka, ki je še julija želela obiskati svojega dragega na Islandiji, kjer Ryan snema film, naj bi danes utišala vsakogar, ki bi omenil njegovo ime: "Jasno je, da je nekaj narobe," razkriva eden izmed Evinih prijateljev.

Čeprav predstavnik igralke zanika kakršne koli težave v zvezi, pa vir blizu Ryanu pravi, da se njuna zveza bliža koncu: "Ne bi me presenetilo, če bi se razšla za vedno."

Poroka ali razhod?
Negotovost v Evi vzbuja tudi dejstvo, da je Ryan še vedno ni zaprosil. Ameriški mediji so pred časom pisali, da je Eva Ryanu postavila ultimat - poroči se z mano ali pa končava. Igralka naj bi želela biti zaročena, še preden dopolni 40 let - rojstni dan praznuje 5. marca.

Igralca bomo lahko kmalu videli skupaj v filmu The Place Beyond the Pines, v katerem igrata zakonca. Prav med snemanjem tega filma so preskočile iskrice med njima.