Par se je sestajal že mesece, preden sta prvič stopila v javnost. Foto: EPA
Par se je sestajal že mesece, preden sta prvič stopila v javnost. Foto: EPA
Jessica in  Ashlee Simpson
Življenji sester Simpson sta bili pred leti redni temi rumenih stolpcev. Foto: EPA

28-letno pevko in igralko ter štiri leta mlajšega igralca so fotografski objektivi ujeli pred dobrim mesecem dni, ko sta skupaj zapuščala enega izmed hollywoodskih nočnih klubov, kar je spodbudilo govorice o novem "superparu".

Sina Rossove in njenega pokojnega moža - norveškega poslovneža Arneja Næssa Jr., ki je leta 2004 v Južni Afriki umrl v plezalni nesreči - so mediji zadnje čase povezovali z njegovo dolgoletno ljubeznijo Coro Skinner. A se je 24-letni igralec ogrel za plavolaso ločenko in že prevzel vlogo očeta štiriletnemu sinu, ki ga je rodila v zakonu z Wentzom.

Ross je svojo novo ljubezen že predstavil svoji slavni mami. Po poročanju New York Posta je bila Simpsonova živčna ob srečanju s slavno pevko, a je hkrati priznala, da se je izkazala za "čudovito in zelo odprto osebo".

Stara znanca medijev
Mlajša sestra Jessice Simpson se je najbolj "proslavila" z incidentom v slogu Milli Vanilli pred približno osmimi leti, ko so jo dobili, da je v oddaji Saturday Night Live pela na plejbek. V zadnjem obdobju se je bolj posvečala manekenstvu kot pa pevski in igralski karieri. Med drugim je tudi obraz za Jessicino modno linijo za jesen 2013. Ross pa je najbolj znan po svojih vlogah v filmu ATL in manjši vlogi v televizijski seriji 90210. Dejaven je tudi v glasbenih vodah.