Madonna je svojo mladost dokazovala na turneji Confessions. Si bo še enkrat zaželela postati mama? Foto: EPA
Madonna je svojo mladost dokazovala na turneji Confessions. Si bo še enkrat zaželela postati mama? Foto: EPA
Varnostnik Davida Bande
Posvojitev Davida Bande je dvignila veliko prahu. Mnogi menijo, da popolnoma neupravičeno. Foto: EPA

Zakonca Ritchie naj bi že znala povedati nekaj besed in preprostih stavkov v Davidovem jeziku. Zvezdnica se je naučila zapeti tudi uspavanko Gona Mana, "zdaj pa se trudi, da bi jo znala zaigrati na kitaro," je povedal dobro obveščeni neznanec in dodal, da je David zelo bister deček, ki se zgleduje po bratu Roccu.

Madonna in Guy želita, da bi David obdržal stik s kulturo svoje domovine. "Že večkrat sta povedala, da se zavedata, da se bo morda želel vrniti v domovino, ko bo odrasel," je še pojasnil.

Ima Madonnin tast predolg jezik?
Spet pa se je oglasil Madonnin tast John Ritchie. Pravi, da se zakon njegovega sina in Madge zelo maje, ker hoče Madonna posvojiti še enega otroka. Ritchie starejši je prepričan, da si njegov sin ne želi novih posvojitev. "Težki časi so za njima. David je čudovit in Guy ga ima zelo rad, ampak mislim, da ne želi večje družine. Moja snaha in sin sta pod velikim pritiskom zaradi vsega, kar pišejo o Davidovi posvojitvi. Stvari so precej napete," se je razgovoril Guyjev oče. Pred časom so britanski tabloidi razglabljali, da naj bi si Madonna že prizadevala posvojiti še deklico iz Malavija.

Angleške stavnice napovedujejo ločitev
Medtem pa na angleške stavnice, kjer stavijo na vse mogoče, napovedujejo, da sta ravno Madonna in Guy tisti par, ki se bo v naslednjem letu najverjetneje ločil. Na spisku morebitnih prihodnjih ločencev naj bi bili po napovedih stavnic še zakonca Beckham ter Tom Cruise in Katie Holmes. Poroko pa stavci med drugim napovedujejo obema sinovoma princa Charlesa, Williamu in Harryju.