Matthew in Camilla sta si vedno želela veliko družino. Foto: EPA
Matthew in Camilla sta si vedno želela veliko družino. Foto: EPA
Roman Abramovič
Roman bo spomladi še sedmič pestoval. Foto: EPA

Presrečnima staršema in štiriletnemu Leviju in triletni Vidi se je 28. decembra pridružila nova družinska članica, katere ime za zdaj še ni znano.

Matthew in Camila sta le mesec dni po poroki prek Twitterja naznanila veselo novico, da je Brazilka, ki se je že kot najstnica preselila v ZDA, v sladkem pričakovanju: "Vse najboljše, Amerika, še več dobrih novic, s Camilo pričakujeva tretjega otroka," je 43-letni igralec tvitnil na ameriški dan neodvisnosti. Njegova 30-letna žena je enako sporočilo tvitnila le 20 minut predtem.

Po poroki nosečnost
Matthew McConaughey je, preden je spoznal trinajst let mlajšo Alvesovo - spoznala sta se v baru v Los Angelesu leta 2006 -, veljal za enega najbolj zaželenih in hkrati najbolj izmuzljivih hollywoodskih samcev. Z brazilsko manekenko sta v zvezi še šest let, svojo ljubezen pa sta 9. junija kronala še s poroko. Na poročnem slavju v Austinu v ženinovem domačem Teksasu je bilo navzočih okrog 100 prijateljev in sorodnikov, obred pa je bil po pričevanju svatov zelo čustven. Med slavnimi povabljenci sta bila tudi igralec Woody Harrelson in režiser Richard Linklater.

Ko ju je revija People ob poroki povprašala po njunih sanjah za prihodnost, je par dejal: "Več istega - in še več družine!"

Širi se tudi družina Romana Abramoviča
46-letni ruski milijarder in oče šestih otrok Roman Abramovič pričakuje novega potomca s svojo 14 let mlajšo spremljevalko Dario Žukovo, je potrdil novico predstavnik para. Abramovič in Žukova, ki sta se spoznala leta 2006 na novoletni zabavi Dašinega očeta, ruskega oligarha Alexandra Žukova, imata triletnega sina Aarona.

Abramovič je bil poročen že dvakrat. Iz svojega drugega zakona z Irino Malandinovo, od katere se je ločil leta 2007, ima pet otrok. Daša je pred Abramovičem hodila s tenisačem Maratom Safinom.