Spoznala sta se leta 2004 na snemanju humoristične nanizanke Hope & Faith. Foto: Reuters
Spoznala sta se leta 2004 na snemanju humoristične nanizanke Hope & Faith. Foto: Reuters

29-letna temnolasa lepotica in 42-letni Brian, nekoč zvezdnik priljubljene nadaljevanke Beverly Hills, v kateri je igral Davida Silverja, sta bila poročena pet let, v zvezi pa sta bila še dlje, 11 let. V tem času sta se jima rodila dva sinova, dveletni Noah in pol leta star Bodhi.

Po poročanju revije People je Megan, ki se redno uvršča na sezname najbolj poželjivih zvezdnic, kot razlog za ločitev navedla že znani izraz med slavnimi in bogatimi - nepremostljive razlike. Ob tem je zahtevala tudi skrbništvo nad sinovoma.

"Čas ni bil pravi zanju"
Da sta se igralca razšla, se je sicer govorilo že nekaj časa. "Njuna ločitev je klasična hollywoodska zgodba o dveh ljudeh, ki sta se znašla na različnih točkah v svojih življenjih in karieri. Megan je mlada in lepa in si nadvse želi snemati filme ter delati nove korake v karieri. Brian pa si želi, da bi več časa posvečala njemu in otrokoma," je dejal neimenovani vir.

Prav to, usklajevanje kariere in družinskega življenja, je menda vodilo v stalne prepire. "Vse dneve je skrbela za otroka, saj je to od nje Brian tudi pričakoval, s tem pa so se ji filmske vloge izmikale. Velikokrat sta se skregala, saj sta imela drugačen pogled na to, koliko časa bi morala Megan preživeti doma. Megan je navajena, da jo opazijo zaradi njenega videza in vedno je želela uspeti v igralskem poklicu, zaradi družine pa je čutila, kot da je obstala na mestu. Čas preprosto ni pravi za njuno zvezo," je še dodal vir.