Oboževalci pevca bodo aprila na dražbi lahko kupili nekatere njegove predmete. Foto: MMC RTV SLO/Reuters
Oboževalci pevca bodo aprila na dražbi lahko kupili nekatere njegove predmete. Foto: MMC RTV SLO/Reuters
Michael Jackson
Le kje je v Neverlandu visela ta slika slavnega pevca? Foto: MMC RTV SLO/Reuters

Dražitelji so v javnost poslali fotografije nekaterih najbolj znanih predmetov, ki jih je slavni pevec doslej hranil na svojem ranču Neverland, med njimi najdemo dragulje, dragocene slike, maketo grada Trnuljčice, jakne, izdelane po meri, itd.

Razkošni vrtovi in zabaviščni park propadajo
Kralj popa je največ denarja zaslužil v 80. letih, ko je kraljeval na prvih mestih glasbenih lestvic po vsem svetu. Pozneje je že večkrat poskusil obuditi kariero, a mu nikoli ni povsem uspelo. Danes se ne želi preveč izpostavljati in večino časa preživi pri bogatih prijateljih v Dubaju, saj so mu ti ponudili zatočišče, ko je v Združenih državah Amerike potekal sodni proces, na katerem so mu sodili zaradi spolnega nadaljevanja otrok.

Medtem ko je Jackson v Dubaju, pa je v Kaliforniji njegovo posestvo vedno v slabšem stanju. Nekoč najljubši kraj kralja popa, ki se razteza na več kot 1.000 hektarjih, danes žalostno propada, saj Jackson nima več denarja za vzdrževanje, zato se je odločil, da bo prodal več kot 2.000 predmetov, ki jih je doslej hranil na tem posestvu.