Ryan Gosling in Michelle Williams sta takole pozirala maja v Canessu. Foto: EPA
Ryan Gosling in Michelle Williams sta takole pozirala maja v Canessu. Foto: EPA

Simpatije so mi verjetno rešile življenje.

Michelle Williams

29-letnika, ki v drami igrata moža in ženo, se na fotografijah zaljubljeno gledata in nežno dotikata. Še pred kratkim kratkolasa plavolaska, ki je za fotografiranje dobila lasne podaljške, in njen kanadski soigralec sta za revijo People že zanikala namigovanja na to, da sta par, fotografije pa so znova sprožile vprašanja.

Za revijo W sta zvezdnika spregovorila o tem, kako je potekalo snemanje filma, o tetovažah in preteklih izkušnjah. Michelle je spregovorila o slavni seriji Simpatije, v kateri je igrala, in o njeni veliki strasti - pečenju pit.

Michelle je priznala, da je bilo snemanje naporno, predvsem snemanje prizorov, v katerih imata z Ryanom spolne odnose. "Nikoli nismo ničesar vadili in to so bili res temni časi. Najprej smo posneli začetek najine zveze in bilo je živahno ter zabavno. Nato smo snemali prizore, v katerih imava spolne odnose, in bilo je ... toksično. Z Ryanom se nisva več dojemala kot Ryan in Michelle. Te prizori so se vlekli celo večnost. Po vsakem snemanju sem se dolgo vozila domov. Na poti sem si odprla okna in poslušala radio zelo naglas, glavo sem nagnila ven in kričala. To je bila moja osvoboditev."

Igralka je spregovorila tudi o tem, da ne ve, kaj bi počela, če ne bi igrala, saj misli, da zna le to. Dodala je, da bi morda lahko pekla pite, saj je to še edina stvar, v kateri je zares dobra. "Rada pečem borovničeve pite. Kar ponosna sem na to svojo sposobnost. Pite bi lahko bile moja prihodnost," je v šali dejala Michelle. Spomnila se je tudi na svoje začetke, ko je igrala v seriji Simpatije: "Snemala sem šest let in pol in to mi je dalo neko finančno varnost."

Ryan pa je spregovoril o tem, od kod izvira njegov naglas. Kot otrok je menil, da kanadski naglas ni primeren za fante, in se je trudil govoriti kot Marlon Brando, zdaj pa je ta naučen naglas del njega in se ga ne more znebiti.

To pa ni edina posebnost igralca. Zanimivo je tudi, da so mu všeč grde tetovaže, ki niso narejene popolno, zato si je eno naredil kar sam. "Čakam, da se postaram. Mislim, da so stari moški s tetovažami videti dobro," je še dodal Ryan.

Simpatije so mi verjetno rešile življenje.

Michelle Williams