Verne Troyer se je pod pritiskom slave zatekel k alkoholu in se njegovemu primežu nikakor ne uspe iztrgati. Foto: Reuters
Verne Troyer se je pod pritiskom slave zatekel k alkoholu in se njegovemu primežu nikakor ne uspe iztrgati. Foto: Reuters

Kot je povedal za opravljivi portal TMZ, je že dva tedna v bolnišnici v dolini San Fernando, ko ga bodo odpustili, pa načrtuje rehabilitacijo v centru za odvisnike.

48-letni "Mini-Me" iz v uvodu omenjenih parodij na vohunske filme, ki jih je na prelomu v novo tisočletje posnel Mike Myers, se že leta bori z odvisnostjo. Leta 2002 je komaj 81 cm visoki igralec, ki velja za enega najnižjh moških na svetu, zaradi zastrupitve z alkoholom skoraj umrl.

Imel je tudi burno zasebno življenje, leta 2004 je bil en dan poročen z manekenko Genevieve Gallen, leta 2008 pa se je v javnosti pojavil njegov domači posnetek seksa z dekletom Ranae Shrider, ki ga je prek TMZ-ja v svet poslala kar ona sama.

Leta 2015 je s partnerko, igralko Brittney Powell, in njenim sinom nastopal v šovu Zamenjava žena slavnih, v katerem sta si "ženi zamenjala" z igralcem ameriškega nogometa Hinesom Wardom.

Prek TMZ-ja je Verne oboževalcem sporočil, da mu bo z njihovo pomočjo uspelo, nagovoril jih je tudi na družbenem omrežju Instagram.

A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on Apr 6, 2017 at 1:10pm PDT