Mischo Barton so ujeli na poti iz Los Angelesa v New York. Videti je bila spočita in zdrava, pravijo očividci. Foto: People
Mischo Barton so ujeli na poti iz Los Angelesa v New York. Videti je bila spočita in zdrava, pravijo očividci. Foto: People

Kot je znano, so mlado igralko, najbolj znano po vlogi Marisse v seriji OC, 15. julija po živčnem zlomu odpeljali na psihiatrični oddelek losangeleške bolnišnice Cedars-Sinai, a je zdaj spet zunaj. "Bila je na poti samouničenja - samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo pripravljena storiti kaj, da bi to ustavila," je stilistka Stacey Kives razkrila za revijo Heat.

"Pije, da ne bi čutila"
"Mischa popiva že od 14. leta, a zdaj ne pije več za zabavo - pije, da ne bi čutila ničesar. Ta zadnji dogodek pa jo je prestrašil. Zdi se, da se končno zaveda resnice in da si mora priskrbeti pomoč. Prej se je ves čas zabavala, in kadar koli ji je kdo rekel, da je zaskrbljen zanjo, se je oddaljila," dodaja stilistka.

"Le vprašanje časa je bilo, kdaj bo padla na dno. Zdaj pa si želi imeti okrog sebe prijatelje in družino. To je dober znak," še ugotavlja Kivesova.

Mischa že v delovnem zagonu?
Ashton Kutcher
, producent nove serije The Beautiful Life, v kateri ima Mischa eno izmed glavnih vlog, pa trdi, da gre Mischi zdaj odlično.

23-letnica naj bi se pripravljala na snemanje te nove serije o življenju manekenov v New Yorku in že "dela kot po navadi", so povedali predstavniki tv-mreže CW.