Lindsay Lohan in Jamie Oliver skupaj v kuhinji. Foto: Instagram/Lindsay Lohan
Lindsay Lohan in Jamie Oliver skupaj v kuhinji. Foto: Instagram/Lindsay Lohan

Igralka, pevka, tekstopiska, gledališčnica, režiserka, producentka in pisateljica, je navedeno v opisu 30-letne Lohanove, ki se je zdaj lotila še ene dejavnosti.

V roke je prijela kuhalnico, saj bo gostovala v televizijskem šovu Friday Night Feast, ki ga vodi najbolj znan televizijski kuhar Jamie Oliver.

V treh sezonah je svojih mojstrovin učil slavna imena, kot so najhitrejši Zemljan Usain Bolt, igralci Orlando Bloom, Goldie Hawn, Kate Hudson, Sienna Miller in Michael Sheen in pevka Ellie Goulding.

Tej zvezdniški četici pa se bo zdaj pridružila tudi LiLo, kakor je igralkin vzdevek, ki je po končanem snemanju oddaje svojim sledilcem na Instagramu pokazala, kaj jih čaka, in objavila fotografijo iz kuhinje z Jamiejem.

Divja leta zvezdnice
Lindsay Lohan, zvezdnica filmov Zlobna dekleta in Odštekani petek, je sicer redna gostja predvsem na straneh tabloidov, saj je bolj kot njena kariera v medijih in javnosti v ospredju igralkino zasebno življenje, ki so ga zaznamovala predvsem burna razmerja in aretacije.

Zaradi težav z zakonom se je kar petkrat za kratek čas znašla za zapahi, vmes je morala tudi na zdravljenje odvisnosti. Od leta 2007 so jo doletele obsodbe v treh primerih: zaradi vožnje pod vplivom alkohola in mamil, kraje in predrzne vožnje.

Nedavno pa je preklicala zaroko s 23-letnim sinom ruskega milijarderja Egorjem Tarabasovim, ko je izvedela, da jo je varal. Še več - v enem izmed nasilnejših prepirov jo je po poročanju medijev želel tudi zadaviti.