Johnny in Vanessa sta srečna že skoraj 12 let. Foto: EPA
Johnny in Vanessa sta srečna že skoraj 12 let. Foto: EPA
Vanessa je novi obraz Chanelovega rdečila za ustnice Rouge Coco. Foto: Chanel

In nihče se s tem ne bi strinjal bolj kot igralčeva dolgoletna družica, francoska pevka in igralka Vanessa Paradis.
"Obožujem njegov slog, ja, ja, ja," je dejala navdušena Vanessa za revijo People na večerji Chanela v New Yorku, prirejeni njej v čast, ker je postala novi obraz njihovega rdečila za ustnice rouge coco.
"Ljubim ga in mi ni treba reči, da imam rada to, tega pa ne maram. Ko ljubiš nekoga, ga vzameš takega, kot je. Na njem ne bi spremenila ničesar."

Johnny se igra z ličili
Poleg Deppovega eklektičnega sloga 37-letno Vanesso privlačijo še vse odlike njenega dragega (skupaj sta že od leta 1998). "Zelo ga imam rada v vseh pogledih in v vseh pomenskih smislih," je dejala. "Osrečuje me. Sva veliko reči - sva skupaj in na neki način ena oseba."
Sta pa tudi starša sedemletnega sina Jacka in 10-letne hčerke Lily-Rose, ki jo že močno zabava preoblačenje in ličenje, kot je to videla pri svojih slavnih starših. "Zelo ji je všeč," pravi Paradisova o hčerkinem rdečilu za ustnice.
"Vse majhne punčke se rade igrajo s šminko, zato ji dovoliva. Tudi jaz sem to rada počela kot otrok. Je pač zabavno in teatralno in ni treba delati cirkusa iz tega."
Dodaja še: "Njen oče rad preizkuša ličila z njo in skupaj se zabavata."