Danielle in Kevin sta se poročila decembra 2009, ko sta bila oba stara 22 let. Foto: EPA
Danielle in Kevin sta se poročila decembra 2009, ko sta bila oba stara 22 let. Foto: EPA

"Presrečna sva, ker se je rodila Alena Rose Jonas," sta sporočila v izjavi za javnost ob rojstvu hčerke. Dodala sta: "Čudovita je! Ne bi mogla biti bolj srečna, da sva začela skupaj graditi družino. Zahvaljujeva se vsem bližnjim in prijateljem za njihovo ljubezen in podporo in vsem oboževalcem za lepe želje."

Po nekaj "lažnih preplahih" je šlo konec tedna zares in v nedeljo je Alena prijokala na svet. Par je že ves čas Danielline nosečnosti oboževalce vestno obveščal o dogajanju, ko sta izvedela za spol dojenčice, sta to takoj oznanila na družbenih omrežjih.

"Toliko slavnih skriva nosečnost do zadnjega in o tem ne govori. Zakaj? To je tako lepo obdobje, midva sva želela povedati vsem in se veseliti z njimi," je novopečeni očka pred kratkim povedal za neko revijo za nosečnice.

Kevin, ki je z dvema od treh bratov zaslovel že kot najstnik, je frizerko Danielle spoznal v domačem New Jerseyju leta 2007, ko sta bila oba stara 19 let. Poročila sta se dobri dve leti pozneje, ženinovi priči sta bila brata Joe in Nick, tudi kolega iz omenjene (zdaj zaradi spora razpadle) skupine.

Trojica ima še 13-letnega brata Frankieja (ker se je rodil precej pozneje od starejših bratov, se ga je prijel vzdevek "Bonus Jonas"), ki že stopa po njihovih stopinjah - med drugim je z brati nastopal v Disneyjevi mladinski humoristični seriji Bratje Jonas v Los Angelesu.