Wattsova pravi, da bosta z igralcem ostala prijatelja. Foto: EPA
Wattsova pravi, da bosta z igralcem ostala prijatelja. Foto: EPA

Zveza Wattsove in Schreiberja, ki je veljala za eno najtrdnejših v Hollywoodu, se je septembra na presenečenje številnih končala. Čeprav sta igralca po razhodu javnost prosila za spoštovanje zasebnosti, konca zveze pa nista hotela komentirati, je očitno 48-letnica pripravljena spregovoriti o razhodu. "Trenutno se počutim v redu, pomembno mi je, da sta moja otroka srečna in gredo stvari v pravo smer," je spregovorila za The Daily Telegraph Australia.

Wattsova je priznala, da se je v zadnjih mesecih zgodilo kar nekaj sprememb, ki se jih je sprva bala: "Ni pomembno, ali si slaven ali ne, spremembe so strašljive, saj ne veš, kako se bodo stvari nadaljevale."

Wattsova še naprej podpira Schreiberja
Po razhodu veliko več časa igralki, ki ima z 49-letnikom dva sinova - osemletnega Alexandra (Sasho) Peta in leto mlajšega Samuela Kaia, vzame tudi usklajevanje družinskih obveznosti. "Še vedno mi ni jasno, kje in kako bomo preživeli božič. Za praznike bi se rada vrnila v Avstralijo, ker pa trenutno snemam serijo Gypsy, nimam veliko prostega časa," je povedala igralka, ki je zamolčala, ali se jim bo pridružil tudi Schreiber.

Wattsova sicer po razhodu zvezdniku serije Ray Donovan stoji ob strani, pred kratkim ga je spremljala tudi na premieri njegove broadwajske predstave Les Liaisons Dangereuses. "Je oče mojih otrok, zato je pomembno, da ga podpiram," je pojasnila Wattsova in dodala, da bo zaradi otrok poskrbela, da s Schreiberjem ostaneta prijatelja.

Wattsova in Schreiber sta svoje razmerje začela leta 2005, potem ko sta se spoznala na tradicionalnem galaplesu v newyorškem Metropolitanskem muzeju. Predtem je bila Naomi slabi dve leti v zvezi z avstralskim igralcem Heathom Ledgerjem.