Kris Jenner, kot je videti, ne bo
Kris Jenner, kot je videti, ne bo "naša" nevesta. Foto: EPA
Kendall, Kris in Kylie Jenner
Kris in Bruceu sta se v zakonu rodili hčerki Kendall in Kylie. Foto: EPA/Reuters

Tako je za ameriški People začel "izpoved" kalifornijski vinar, ki se je v tabloidih začel pojavljati kot "sanjski moški" iz šova Bachelor, dodal pa je: "Nisva v zvezi, skupaj delava pri nekaj projektih, zato so naju zadnje čase velikokrat videli skupaj. Zelo dobro sodelujeva, nekaj zelo vznemirljivih stvari naju čaka."

30-letni postavni mladenič slovenskega rodu, ki se je po koncu oddaje Bachelor za kratek čas zaročil z eno izmed tekmovalk za njegovo srce Courtney Robertson, kratko romanco pa naj bi imela tudi z igralko Jennifer Love Hewitt, je 27 let starejšo Jennerjevo spoznal v njeni oddaji, ko je Ben govoril o vinarstvu.

Prijatelja so skupaj videli v sredo, ko sta se udeležila koncerta Kanyeja Westa, zeta Kris Jenner, v Oaklandu. Dvojici se je pridružila tudi Kanyjeva zaročenka Kim Kardashian.

Kardashianovi so čudovita družina
"Kris me je čisto presenetila s svojo gostoljubnostjo in prijaznostjo. Predstavila me je vsem svojim sodelavcem, družini, da se ne bi počutil neudobno, če bova na koncu skupaj delala. Njena družina je neverjetna in čudovita," je v kratkem intervjuju za People nadaljeval hvalospeve na račun Kris Jenner.

Ta se po 22 letih ločuje od nekdanjega ameriškega olimpijca Brucea Jennerja. "Vedno se bova imela rada, vedno se bova spoštovala. Čeprav sva se razšla, bova ostala najboljša prijatelja. Kot vedno pa bo prioriteta v najinih življenjih družina."

Spodaj si lahko pogledate Bena Flajnika na njegovem vinogradniškem posestvu.