Lady Gaga in Bradley Cooper sta skupaj nastopila v za oskarja nominiranem filmu Zvezda je rojena. Foto: Reuters
Lady Gaga in Bradley Cooper sta skupaj nastopila v za oskarja nominiranem filmu Zvezda je rojena. Foto: Reuters

Gaga in Cooper sta skladbo Shallow predstavila tudi na odru oskarjev, kjer sta za gledalce pripravila izjemno intimen nastop, v katerem sta ves čas strmela drug v drugega, sklenila pa ga drug ob drugem pred klavirjem, ko je Cooper glasbenico objel okrog pasu.

Z igralcem je bila poročena zgolj nekaj mesecev. Foto: EPA
Z igralcem je bila poročena zgolj nekaj mesecev. Foto: EPA

To je sprožilo številne odzive, med drugim so nekateri komentirali tudi, da igralčevi partnerici Irini Shayk v občinstvu zagotovo ni bilo prijetno.

Igralec David Spade je svoj odziv objavil na družbenem omrežju Instagram, kjer je ob fotografiji zapisal, ali sploh obstaja kakšna možnost, da "onadva ne seksata". Na njegovo objavo se je hitro odzvala 45-letna Espositova, ki je zapisala zgolj "ha" in s tem podala svoje mnenje o govoricah glede te morebitne skrivne romance.

S 44-letnim Cooprom je bila od decembra 2006 poročena zgolj štiri mesece, igralec pa je od leta 2015 v razmerju s Shaykovo.

Mel B je bilo med nastopom neprijetno

Gaga je bila približno štiri mesece zaročena s svojim menedžerjem Christianom Carinom, vendar sta se ravno pred dnevi razšla. Poleg skupnega nastopa se je pevka Coopru čustveno zahvalila tudi v govoru ob sprejetju nagrade za najboljšo izvirno pesem. "Bradley, na svetu ne obstaja nobena druga oseba, s katero bi raje zapela to pesem," je dejala.

Svoj komentar na nastop je podala tudi članica zasedbe Spice Girls Mel B, ki je dejala, da ga je bilo zelo težko gledati, saj je ves čas razmišljala o Cooprovem dekletu. "Tako zelo nerodno mi je bilo za Bradleyjevo dekle, o moj bog," je razložila in dodala, da je več kot očitno med parom resnična kemija, za katero pa upa, da je zgolj del nastopa. "Res upam, da je to zgolj profesionalen nastop."