Spellingova je v seriji Beverly Hills upodabljala lik Donne. Pod serijo se je kot izvršni producent podpisoval njen oče Aaron. Foto: EPA
Spellingova je v seriji Beverly Hills upodabljala lik Donne. Pod serijo se je kot izvršni producent podpisoval njen oče Aaron. Foto: EPA
Tori Spelling
Igralka se je z družino iz vile preselila v skromnejše domovanje. Foto: EPA

Čeprav sta skupaj z možem Deanom McDermottom zvezdnika resničnostnega šova Tori & Dean: Home Sweet Hollywood, ki prikazuje njuno življenje v vili, vredni 150 milijonov ameriških dolarjev, živita v najeti hiši v San Fernando Valleyju. V pogovoru za revijo People je razkrila, da že leta ni kupila nove torbice, da njeni štirje otroci nosijo stara oblačila in da si njen mož ni mogel privoščiti vazektomije.

"To je dobra izkušnja. Delamo v zabavni industriji in tu se stvari menjajo iz leta v leto. Trenutno se naš resničnostni šov ne predvaja, pa moramo paziti, kako porabljamo svoj denar - tako kot vsi drugi ljudje, ki nimajo redne zaposlitve. Nove torbice si nisem kupila že tri leta in to je v redu. Spomnim se, ko sem kot dekle kupovala v Gucciju, toda zdaj si sploh ne morem več predstavljati, da bi kaj takšnega naredila. Ne morem verjeti, da sem včasih mislila, da je to pomembno," je pojasnila igralka v intervjuju.

Tudi težave so lahko vir zaslužka
Seveda je svoje finančne težave zapakirala v marketinško potezo, saj je na knjižnih policah ugledala luč svetlobe njena nova knjiga spominov.

"Ni skrivnost, da imamo težave z denarjem. Odraščala sem v bogastvu. Nisem znala nič drugega. Ko se poskušam prilagoditi na preprostejši življenjski slog, se težko poslovim od dragocenih stvari. Tudi kadar jih ne uporabljaš, stanejo veliko. Preselila sem se samo zato, da bi si poenostavila življenje, a vmes sem izgubila skoraj milijon ameriških dolarjev," je napisala v svoji prihajajoči knjigi.

Igralka sicer noče prositi za pomoč svoje mame Candy, ker ji že preveč dolguje. Po smrti očeta Aarona 2006 ji je namreč mama posodila 800.000 ameriških dolarjev. Celotno bogastvo družine pa je ocenjeno na 500 milijonov ameriških dolarjev.