Nekdanja najstniška zvezdnika sta se poročila daleč od oči javnosti. Foto: EPA
Nekdanja najstniška zvezdnika sta se poročila daleč od oči javnosti. Foto: EPA

Par se je po poročanju E! News poročil na tajnem obredu, toda namesto da bi odpotovala na romantične medene tedne, sta se vsak posebej vrnila k opravljanju vsakdanjih opravil.

Mladoporočenca so sredi februarja opazili na plažah St. Regis Punta Mita Resort v Mehiki. Le nekaj dni pred odhodom v Mehiko naj bi po poročanju ameriških medijev Meesterjeva priredila dekliščino v eni izmed hollywoodskih restavracij.

Igralca sta se zaročila novembra, samo devet mesecev po tem, ko se je prvič razvedelo, da sta par. Nekdanja najstniška vzornika sta se spoznala na snemanju filma The Oranges.

Meesterjeva, ki je v Opravljivki igrala povzpetniško najstnico Blair Waldorf, in Brody, ki se je ljubiteljem nanizanke serije O. C. vtisnil v spomin po svojem "piflarskem" liku Sethu Cohenu, nista nikoli javno potrdila, da sta par ali da sta zaročena.

Pred Adamom se je Leighton sestajala z igralcem Aaronom Himelsteinom, v preteklosti so jo povezovali tudi s Sebastianom Stanom, ki je v Opravljivki upodobil Carterja Baizena, Brody pa se je grel v objemu režiserke Lorene Scafaria.